Vakantiehuizen en villa's met zwembad, verhuur van vakantiewoningen en vakantiedorpen voor uw vakantie in Frankrijk.

Vakantiehuis helplijn service

Vakantiehuis Frankrijk verleent een aantal diensten aan de huurder van een villa of appartement tijdens zijn vakantie in Frankrijk.

Ons speciale onderhoudsteam voor vakantiewoningen staat paraat om eventuele mankementen te verhelpen (loodgieterij, sanitair of huishoudelijke apparaten zoals de magnetron, wasmachine, vaatmachine….).

Wanneer u een probleem ondervindt tijdens uw vakantiehuur in Frankrijk waarschuwt u in de meeste gevallen de eigenaar. Maar het is mogelijk dat deze afwezig is. Dan neemt Vakantiehuis Frankrijk de service over en zorgt ervoor dat de problemen binnen 72 uur verholpen zijn.

Wij zijn de enige verhuurorganisatie die een eigen team ter plaatse heeft om de huurder van een villa, vakantiewoning of appartement deze service te verlenen tijdens zijn verblijf in Frankrijk.

Onze medewerkers (Frans, Duits, Engels en Nederlandstalig) zullen u bijstaan als er problemen zijn tijdens uw verblijf in een appartement of villa die u gehuurd heeft van Vakantiehuis Frankrijk.


Garantie voor de appartementen en villa's te huur

De meerderheid van de verhuurorganisaties controleert niet of de villa's, vakantiehuizen en appartementen die ze verhuren beantwoorden aan de beschrijving en de foto's. Of ze zien het huis slechts één keer bij het afsluiten van het verhuurcontract.

Wij bezoeken alle huizen zelf, maken de foto's en de beschrijvingen en controleren de vakantiehuizen aan het begin van de verhuurperiode.

Vakantiehuis Frankrijk biedt u een ruime keuze villa's en appartementen die door onze medewerkers zelf geselecteerd zijn. Deze selectie is gebaseerd op de kwaliteit en de correcte prijs/kwaliteit verhouding van elke villa, vakantiewoning of appartement.

Onze ervaren medewerkers hebben contact met de eigenaar, controleren de kwaliteit en nemen onmiddellijk actie in geval van afwijkingen, kwaliteitsverlies of andere problemen. Dat is het voordeel van een organisatie die het hele jaar door ter plaatse aanwezig is en direct maatregelen kan treffen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens uw volgende vakantie in Frankrijk.


haut

Vakantietips

Reserveren

U kunt online boeken, 7 dagen per week
Vragen en/of informatie per mail of tel:
• +31 251 674860
info@maisons-vacances.nl