array(1) { ["region"]=> string(26) "Provence-Alpes-Côte-d'Azur" } Maisons Vacances - Vakantiehuis Frankrijk Location - Vakantiepark Bretagne Trevou-Treguinec Zee , Swimming pool ,Ref.30894

Vakantiehuizen en villa's met zwembad, verhuur van vakantiewoningen en vakantiedorpen voor uw vakantie in Frankrijk.

Vakantiehuizen in Frankrijk

Vakantiehuis huren in Provence - Côte d'Azur, Zuid-Frankrijk

U zoekt een vakantiehuis in de Provence, in Zuid-Frankrijk? Hieronder ziet u de diverse departementen van de Provence Alpes Cote d'Azur. Per streek kunt u onze vakantiehuizen bekijken. Het merendeel van onze vakantiehuizen bestaat uit villa's met een privé zwembad.

Het departement Vaucluse heeft verrassende landschappen, waarvan de 'kale' bergen als de Montagne du Lubéron en de, onder wielrenners beruchte, Mont Ventoux de bekendste zijn. Het departement Vaucluse is een van de fleurigste en boeiendste delen van de Provence. De Vaucluse heeft als hoofdstad het beroemde Avignon en strekt zich uit in het diepe zuidoosten van Frankrijk.

Het departement wordt ingedeeld in vijf gewesten, van noord naar zuid: Haut Vaucluse: op de grens tussen het Alpenmassief en de Rhônevlakte. De 'enclave de Valréas' welke in zijn geheel wordt omringd door grondgebied van de Drôme hoort erbij. Avignon (en omgeving): aan de samenvloeiing van de rivieren Rhône en Durance. Mont Ventoux - Comtat Venaissin - Pays de Sault: prachtige landschappen aan de zuidelijke voet van de Ventoux; valleienrijke streek van de Sault; Comtat: oneindige tuin met wijngaarden, boomgaarden en cipressen. Monts de Vaucluse - Pays des Sorgues: tussen de Mont Ventoux en de heuvels van de Luberon; een groene oase, dankzij het water van de Sorgue. Luberon: tussen Durance en Monts de Vaucluse; een buitengewone kleurige streek, met een waardevol natuurpark.

Meer Minder

  Pagina 1 van 7 |

Vakantiehuis Frankrijk: Cannes - Mandelieu - Côte-Azur

Marina Parc - Ref. 6255

Appartement van 100 m²/ 6 personen 3 Slaapkamers - 2 badkamers - WiFi - Gedeeld zwembad - Zee op 2 km Bes
Appartement op 6de verdieping van een luxe appartementencomplex met aanlegsteiger voor boten, 2 speeltuinen en groot omheind gedeeld zwembad.


Reserveren Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 637€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Frejus - Var

Nakato - Ref. 3430

Villa van 120 m² / 6 personen - 3 slaapkamers, 1 badkamer - privé zwembad – zee op 4,5 km - @ internet - airconditioning Bes
Provençaalse gelijkvloers villa in mooie tuin, in de wijk La Tour de Mare, met mooie villa’s tussen de pijnbomen, brede avenues, standingvolle residenties, dicht bij winkels, zandstranden, beschutte kreken en inhammen uitgesleten in de rode rotsen van de Esterel en 5 jachthavens. Ligging: zuid, zuidoost.


Reserveren Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 975€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Frejus - Var

Parasols - Ref. 3429

Villa van 280 m² / 9 personen - 4 slaapkamers, 4 badkamers - privé omheind zwembad – zee op 4, 5 km - @ internet - Airconditioning Bes
Villa in de stijl van 1900, op diverse niveaus, op een immens terrein, in de wijk La Tour de Mare, met mooie villa’s tussen de pijnbomen, brede avenues, standingvolle residenties, dicht bij winkels en de zandstranden, beschutte kreken en inhammen uitgesleten in de rode rotsen van de Esterel en 5 jachthavens.


Reserveren Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 3900€3666€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Aix en Provence - Bouches-du-Rhône

La Surprise - Ref. 17262

Villa van 130 m²/ 6 personen - 3 slaapkamers, 1 badkamer - privé zwembad - zee op 45 km Be
Traditionele villa, alles gelijkvloers, rustig gelegen in het hart van het platteland om Aix en Provence, op slechts 3 km van het centrum. Ligging: zuid west.


Reserveren Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1325€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Montauroux - Var

Christine - Ref. 950

Villa van 200 m² / 8 personen - 4 slaapkamers + mezzanine, 4 badkamers - privé zwembad - Wifi - zee op 25 km Bes
Provençaalse villa met standing, zeer goed ingericht, gelegen in een rustige villawijk op heuvels 1 km van het dorp, met prachtig uitzicht op de heuvels, ten noorden van Fréjus St Raphaël, dicht bij het meer van St Cassien en op 6 km van de golfbaan van Tourettes.


Reserveren Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1725€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Istres - Bouches-du-Rhône

Estagel - Ref. 1679

Vakantiehuis van 50 m² / 2 personen - 1 slaapkamer, 1 badkamer -privé, soms gedeeld zwembad - zee op 12 km - Standaard** - internet Be
Begane grond van huisje naast villa eigenaar, op een heuvel met een mooi uitzicht op het Etang de Berre, tussen Marseille en de Camargue. In augustus alleen mogelijk voor twee weken.


Reserveren Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 523€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Grasse - Côte-Azur

Perdrix - Ref. 1749

Villa van 100 m² / 6 personen - 3 slaapkamers, 2 badkamers -privé omheind zwembad, gedeeld met eigenaar - zee op 20 km Bes
Gerestaureerd rustiek landhuis op een immens grondstuk, aan de rand van Grasse, rustig en landelijk gelegen in een villawijk temidden van de olijfbomen. Ligging: zuid.


Reserveren Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1217€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Nice - Côte-Azur

Chez Papito - Ref. 2372

Landhuis van 100 m² / 6 personen + baby- 3 slaapkamers, 1 badkamer - ZEEZICHT - zee op 7 km - Standaard** Be
Mooi gerenoveerde oude bastide met uitzicht op zee, op de heuvels rondom Nice, 7 km van het centrum, rustig gelegen op een groot heuvelachtig terrein met bomen en planten. Ideaal voor het bijwonen van het Carnaval de Nice of de Grand Prix de Monaco. Afgeraden met kleine kinderen, forse niveauverschllen.


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 688€ / week


  Pagina 1 van 7 |

Vakantietips

Reserveren

U kunt online boeken, 7 dagen per week
Vragen en/of informatie per mail of tel:
• +31 251 674860
info@maisons-vacances.nl