array(1) { ["region"]=> string(26) "Provence-Alpes-Côte-d'Azur" } Maisons Vacances - Vakantiehuis Frankrijk Verhuur van villa's, vakantiewoningen of appartementen voor uw verblijf in Frankrijk - Aquitaine

Vakantiehuizen en villa's met zwembad, verhuur van vakantiewoningen en vakantiedorpen voor uw vakantie in Frankrijk.

Vakantiehuizen in Frankrijk

Vakantiehuis huren in Provence - Côte d'Azur, Zuid-Frankrijk

U zoekt een vakantiehuis in de Provence, in Zuid-Frankrijk? Hieronder ziet u de diverse departementen van de Provence Alpes Cote d'Azur. Per streek kunt u onze vakantiehuizen bekijken. Het merendeel van onze vakantiehuizen bestaat uit villa's met een privé zwembad.

Het departement Vaucluse heeft verrassende landschappen, waarvan de 'kale' bergen als de Montagne du Lubéron en de, onder wielrenners beruchte, Mont Ventoux de bekendste zijn. Het departement Vaucluse is een van de fleurigste en boeiendste delen van de Provence. De Vaucluse heeft als hoofdstad het beroemde Avignon en strekt zich uit in het diepe zuidoosten van Frankrijk.

Het departement wordt ingedeeld in vijf gewesten, van noord naar zuid: Haut Vaucluse: op de grens tussen het Alpenmassief en de Rhônevlakte. De 'enclave de Valréas' welke in zijn geheel wordt omringd door grondgebied van de Drôme hoort erbij. Avignon (en omgeving): aan de samenvloeiing van de rivieren Rhône en Durance. Mont Ventoux - Comtat Venaissin - Pays de Sault: prachtige landschappen aan de zuidelijke voet van de Ventoux; valleienrijke streek van de Sault; Comtat: oneindige tuin met wijngaarden, boomgaarden en cipressen. Monts de Vaucluse - Pays des Sorgues: tussen de Mont Ventoux en de heuvels van de Luberon; een groene oase, dankzij het water van de Sorgue. Luberon: tussen Durance en Monts de Vaucluse; een buitengewone kleurige streek, met een waardevol natuurpark.

Meer Minder

  Pagina 1 van 7 |

Vakantiehuis Frankrijk: Pertuis - Luberon / Vaucluse

Lou Cigaloun - Ref. 51311

Villa van 140 m² / 7 personen - 4 slaapkamers, 2 badkamers – privé zwembad – zee op 50 km Bes
Aangename, kindvriendeklijke villa in een woonwijk met goed onderhouden tuin, op de heuvels rondom Pertuis, omringd door wijngaarden, tussen de berg Sainte Victoire en de Luberon, op 20 km van Aix-en-Provence. Ligging: zuid.


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1882€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Frejus - Var

Parasols - Ref. 3429

Villa van 280 m² / 9 personen - 4 slaapkamers, 4 badkamers - privé omheind zwembad – zee op 4, 5 km - @ internet - Airconditioning Bes
Villa in de stijl van 1900, op diverse niveaus, op een immens terrein, in de wijk La Tour de Mare, met mooie villa’s tussen de pijnbomen, brede avenues, standingvolle residenties, dicht bij winkels en de zandstranden, beschutte kreken en inhammen uitgesleten in de rode rotsen van de Esterel en 5 jachthavens.


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 3900€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Saint Raphaël - Var

Mikaelodie - Ref. 1025

Villa van 135 m² / 6 personen - 3 slaapkamers, 2 badkamers - WiFi - airconditioning -privé zwembad - zee op 3 km Bes
Mooie villa, in een rustige woonwijk, goed beschut achter hoge heggen, op 3 km van het centrum van St Raphael, vlak bij de golfbaan de Valescure (op 2 km). Ligging pal zuid.


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1678€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Les Issambres - Var

Athéna - Ref. 1420

Villa van 125 m²/ 6 personen - 3 slaapkamers, 2 badkamers – WiFi - zeezicht - privé omheind zwembad – stranden op 2,8 km Bes
Provençaalse villa met uitzonderlijk uitzicht op zee, gelegen op een heuvel tegenover de kust met weids opgezette villa’s, aan de ingang van de Golfe de St Tropez. Ligging: pal zuid. Te huur voor minimum 2 weken


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1658€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Nice - Côte-Azur

La Rade - Ref. 3120

Vakantiewoning van 65 m² / 2 personen- 1 slaapkamer, 1 badkamer - Wifi -ZEEZICHT - AIRCO - zee op 3 km Be
Tuinniveau van een grote villa, op de heuvels van Nice, rustig gelegen en toch dicht bij de stad. Heel mooi uitzicht over de Baai van Villefranche. Ideaal voor het bjwonen van Carnaval de Nice, Grand Prix de Monaco en Masters Tournoi de Tennis de Monte Carlo.


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 486€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Montauroux - Var

Christine - Ref. 950

Villa van 200 m² / 8 personen - 4 slaapkamers + mezzanine, 4 badkamers - privé zwembad - Wifi - zee op 25 km Bes
Provençaalse villa met standing, zeer goed ingericht, gelegen in een rustige villawijk op heuvels 1 km van het dorp, met prachtig uitzicht op de heuvels, ten noorden van Fréjus St Raphaël, dicht bij het meer van St Cassien en op 6 km van de golfbaan van Tourettes.


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1961€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Puyricard - Bouches-du-Rhône

Sionne - Ref. 1339

Vakantiehuis van 110 m² / 8 personen - 4 slaapkamers, 2 badkamers - privé omheind verwarmd zwembad - zee op 40 km - rolstoel Bes
Twee-onder-een-kap villa, geheel gelijkvloers, prachtige situatie aan de rand van een klein dorpje, landelijk gelegen op 9 km van Aix-en-Provence, met weids uitzicht over het gebergte. Ligging: zuid.


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1646€ / week

Vakantiehuis Frankrijk: Aix en Provence - Bouches-du-Rhône

La Surprise - Ref. 17262

Villa van 130 m²/ 6 personen - 3 slaapkamers, 1 badkamer - privé zwembad - zee op 45 km Be
Traditionele villa, alles gelijkvloers, rustig gelegen in het hart van het platteland om Aix en Provence, op slechts 3 km van het centrum. Ligging: zuid west.


Beschikbaarheid aanvragen Meer info
Toevoegen aan uw selectie Bekijk selectie
Vanaf 1325€ / week


  Pagina 1 van 7 |

Vakantietips

Reserveren

U kunt online boeken, 7 dagen per week
Vragen en/of informatie per mail of tel:
• +31 251 674860
info@maisons-vacances.nl