Vakantiehuizen en villa's met zwembad, verhuur van vakantiewoningen en vakantiedorpen voor uw vakantie in Frankrijk.

Bescherming van de consument

Deze informatie is bestemd voor eigenaren die vakantiehuizen aanbieden voor de verhuur.

Het is voor u van belang te weten dat de regels voor de vakantieverhuur in Frankrijk erg streng zijn. Een groot deel van de buitenlandse bedrijven die vakantiewoningen aanbieden zijn in strijd met de Franse wet (Loi Hoguet).

Voordat u een contract voor verhuur van uw vakantiewoning tekent, controleer of het bedrijf waarmee u in zee gaat inderdaad geregistreerd is bij een 'Prefecture' in Frankrijk en een professionele vergunning heeft voor de uitoefening van de activiteit van vakantieverhuur.

De overeenkomst voor vakantieverhuur die u tekent moet het briefhoofd dragen van een Frans bedrijf met alle details betreffende de door de 'Prefecture" afgegeven vergunning en met financiële garanties die de vakantieverhuur dekken. Als deze garanties niet aanwezig zijn moet u hiervan mogelijk de gevolgen dragen. De Franse staat heeft aangekondigd streng te zullen optreden tegen bedrijven die de wet overtreden.

We kennen eigenaren zoals u die problemen hebben ondervonden bij het zakendoen met bedrijven met een buitenlands hoofdkantoor die vakantiehuizen aanbieden in Frankrijk.

U kunt niet voorzichtig genoeg zijn - zorg dat u eerst volledig ingelicht bent! Er zijn kleine en grote, locale en internationale verhuurbedrijven, die volgens de regels werken, financiële garanties bieden en die u dus kunt vertrouwen.

Met Vakantiehuis Frankrijk kunt u gerust zijn: onze regionale vertegenwoordigers gespecialiseerd in vakantieverhuur zijn aangemeld, geregistreerd en erkend door de 'Préfecture' en de vereiste wettelijke organen.

U heeft de keuze uit diverse types contract, zodat u in vrijheid kan kiezen.

Vakantiehuis Frankrijk garandeert u een maximum bezetting van uw vakantiewoning door een brede distributie via buitenlandse agenten en websites. Wij hanteren een scherp prijs/kwaliteit beleid en een uitgebreide informatie, die de huurders aanpreekt.

Vakantiehuis Frankrijk garandeert u het onderhoud van de apparaten in uw vakantiewoning zoals de vaatwasser, de wasmachine, de oven, de magnetron, de koelkast enz.

Wij kunnen het beheer van uw vakantiehuis voor u overnemen: ontvangst huurders, schoonmaak, onderhoud, zelfs verbouwing.

Gelieve contact met ons op te nemen of een mail te sturen indien u een vakantiewoning in Frankrijk wenst te verhuren. Wij zullen alle relevante informatie aan u doorgeven indien u belangstelling heeft voor vakantieverhuur.

The reservations team

Vakantietips

Reserveren

U kunt online boeken, 7 dagen per week
Vragen en/of informatie per mail of tel:
• +31 251 674860
info@maisons-vacances.nl